Udruga za ortopedsko inženjerstvo ORTHOING

Orthoing - Udruga za ortopedsko inženjerstvo

Orthoing je udruga za ortopedsko inženjerstvo koja okuplja stručnjake iz navedenog područja. Glavni ciljevi Udruge su promicanje, razvoj i unapređenje usluga i proizvoda u području ortopedije te promicanje inovativnosti u području ortopedskog inženjerstva.
Udruga je također prepoznala važnost promicanja obrazovanja i osposobljavanja članova za stjecanje tehničkih, tehnoloških i informatičkih znanja i vještina iz područja ortopedije i ortopedskog inženjerstva. Razvoj inovacija i širenje znanstvenih i tehnoloških dostignuća Udruge u području primjene inženjerstva u ortopediji te sudjelovanje i rad na projektima za dobrobit zajednice, posebno s najpotrebitijima, najvažniji su ciljevi Udruge.
Ortopedija
Inženjerstvo
Znanost
Inovacije
Projekti
Humanitaran rad

Djelatnosti

Obrazovanje i znanost

100%

Inovacije, razvoj proizvoda i usluga i projekti

100%

Humanitaran rad

100%

Naše djelatnosti

Sudjelovanjem u projektima zajednice, Udruga se nada promicanju najnovijih tehnoloških dostignuća u ortopediji i sportskoj medicini, kao i razvoju novih, sofisticiranih rješenja.
 • 1
  Inovacije u ortopediji

  Sinergija medicine i inženjerstva baza su za napredna rješenja koja su od koristi pacijentima.

 • 2
  Sportska rješenja

  Napredna rješenja i stručnost u sportskoj biomehanici dovode do novih rješenja i strategija liječenja koje su nužne za postizanje najboljih mogućih rezultata u sportskoj rehabilitaciji.

 • 3
  Suradnja

  Multidisciplinarnost, ili suradnja više profesija, vodi do uspjeha i izvanrednih ideja i proizvoda za dobrobit zajednice.

 • 4
  Seminari i kongresi

  Ključ za napredak i uspjeh je dijeljenje znanja.

Vodstvo udruge

Upoznajte vodstvo Udruge

Naši partneri

Udruga ORTHOING ponosna je na sve svoje partnere i sponzore koji podržavaju rad Udruge.