3D modeliranje i ispis za djecu od najranije dobi!

Održane su prve radionice za predškolsku djecu s našim partnerima Vrtićima, a također su održane radionice za stručno osoblje Vrtića kako bi se svi dionici bolje upoznali s tehnologijama suvremenosti koje kreiraju budućnost i trenutna zanimanja na tržištu!

3D modeliranje i ispis potiče kreativnost i maštu kod djece, točniji 3D ispis omogućuje djeci da “ožive” svoje ideje i pretore ih u stvarne predmete. Djeca mogu modelirati, konstruirati i tiskati vlastite igračke, nakit ili čak namještaj, njegujući svoju kreativnost i maštu. Vještine 3D modeliranja i ispisa omogućuju djeci učenje u STEM području što se odnosi na upravljanje 3D pisačima i izlaže djecu računalnim programima za 3D modeliranje, matematiku, inženjerske koncepte i dizajnerske vještine. To je zanimljiv način učenja o tehnologiji i rješavanju problema. Djeca mogu ispisivati personalizirane predmete poput nakita, figurica i uspomena. Ponosni su na dizajniranje i stvaranje vlastitih unikatnih predmeta. Uz to, proces 3D ispisa poboljšava prostorno rasuđivanje, kritičko razmišljanje i sposobnost rješavanja problema.
Veselimo se novim radionicama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.